Thainyrkkeilyn peruskurssi 16.1 alkaen

Lähde rohkeasti mukaan thainyrkkeilemään!

Thaiboxing Gym Turun vuoden ensimmäinen peruskurssi starttaa ma 16.1.2017 klo 18.30. Thainyrkkeilyn peruskurssilla saat yksilöllistä valmennusta, kohotat tehokkaasti peruskuntoasi ja saat valmiudet harjoitella jatkoryhmissä. Peruskurssi sopii kaikenkuntoisille miehille ja naisille. Et tarvitse aiempaa kokemusta thainyrkkeilystä. Treenit pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30–20.00. Peruskurssi kestää neljä viikkoa ja maksaa vain 50 eur.

Tervetuloa harjoittelemaan Turun uusimmalle thainyrkkeilysalille! Pienissä harjoitteluryhmissä jokainen saa takuulla yksilöllistä valmennusta.
Ilmoittaudu mukaan! Pidä kiirettä, sillä ryhmät varataan nopeasti täyteen.
www.thaiboxinggymturku.com tai info@thaiboxinggymturku.com