Best Friend Championships Helsinki Thaiboxing Clubilla 1.10.2016

Teemu Palovaara kävi tänä lauantaina Helsingissä ottamassa osaa Best Friend Championships – kilpailuihin. Teemu otti kaksi matsia joista toisessa kohtasi suomen thainyrkkeilyliiton puheenjohtaja Antti Naakan. Best Friend ottelut ovat oivaa harjoitusta otteluihin tähtääville tai ihan jopa perusharrastajalle sillä kontakti on rajoitettua.

Nimi Best Friend viittaa siihen että kisat käydään seuralaisten kesken ystävyysotteluina hyvässä hengessä. Nimi juontaa kuitenkin Thaimaan Pattayalle, jo edesmenneeseen ja legendariseen Best Friend thainyrkkeilybaariin, jossa suuri osa edellisen sukupolven thainyrkkeilijöistä otti matseja Thaimaan treenireissuillaan www.muaythai.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=19&t=3386

Huoltajina toimivat Aleksi ja Igor!

 

img_0334 img_0333